greyhounds2Er wordt geen bestuur benoemd voor de Greyhound Group. Er wordt gewerkt met een coördinatieteam. Hierbij wordt gedacht aan één coördinator met daarnaast een tweetal counterparts. Dit team “trekt de kar”. Eigen initiatieven van deze groep zijn voor een goed functioneren van de gehele GG van groot belang. De periode, dat men in het coördinatieteam zitting neemt, wordt niet vastgelegd. Het coördinatieteam benadert vanuit de groep zelf eventuele opvolgers. Het coördinatieteam werkt de initiatieven van de Greyhound Group verder uit, dan wel draagt er zorg voor dat projecten door de leden van de Greyhound Group worden opgepakt.

Daarnaast onderhoudt het coördinatieteam de contacten met de MOA. Het aanspreekpunt voor de inhoudelijke kant is de directeur van de MOA en voor het faciliteren van de GG is dat de officemanager van de MOA. Het MOA bureau zal ruimten huren, catering (laten)verzorgen, digitale inschrijfmogelijkheden op de site voor de bijeenkomsten van de MOA plaatsen, op termijn een eigen forum op de MOA-site inrichten en de communicatie met de groep verzorgen. Berichten van het coördinatieteam aan de leden van de Greyhound Group worden door de MOA verzorgd. Dit met het oog op de mutaties in het ledenbestand, die in de MOA-Administratie worden bijgehouden.

In het coördinatieteam hebben momenteel zitting Fred Bronner, Jan Schipper en Philip Todd (voorzitter)  

Voor vragen en opmerkingen met betrekking tot de Greyhound Group kan men mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.