De kosten voor deelname aan de Gouden Standaard zijn voor de bureaus gerelateerd aan het aantal fte's  van het onderzoekbureau. Voor opdrachtgevers geldt een vaste prijs per jaar. Afnemers van de Gouden Standaard sluiten een contract met de MOA voor afname van de Gouden Standaard voor de duur en/of resterende looptijd (t/m 31 december 2020) van het contract van de MOA met het CBS voor de Gouden Standaard. 

Een contract voor het gebruik van de Gouden Standaard geldt voor onbepaalde tijd, en wordt na een periode van drie jaar stilzwijgend verlengd voor opnieuw een periode van drie jaar. De overeenkomst beslaat altijd een periode van drie jaar, tenzij men gedurende een driejaars periode instapt als nieuwe gebruiker van de Gouden Standaard. In dat geval eindigt de looptijd van het contract op het moment dat het contract van de MOA met het CBS expireert.

Deelname aan de Gouden Standaard is voorbehouden aan leden van de MOA.

kosten marktonderzoekbureaus 2019:
 

t / m 5 fte’s

 

€ 275,-

 

6 – 10 fte’s

 

€ 614,-

 

11 – 25 fte’s

 

€ 1.447,-

 

26 – 50 fte’s

 

€ 2.802,-

 

51–100 fte’s

 

€ 4.158,-

 

> 100 fte’s

 

€ 7.031,-

 

kosten opdrachtgevers 2019:

Voor opdrachtgevers bedragen de kosten € 759,-.  

(Alle bedragen zijn exclusief BTW). Bij tussentijds instappen worden voorgaande kalenderjaren niet in rekening gebracht. Voor meer informatie of deelname aan de Gouden Standaard kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opzegging

MOA en de afnemer zijn gerechtigd om door schriftelijke opzegging deze overeenkomst na afloop van een drie jaars periode te beëindigen. Hiervoor moet de overeenkomst voor 1 juli van het laatste jaar van de drie jaars periode, worden opgezegd. Partijen zullen wegens opzegging nimmer tot enige schadevergoeding zijn gehouden.

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.