Felipe Wesbonk 

MOAcademy workshopleider

Productmanager Webanalytics & Marketing Intelligence
InSites consulting

Bio

Felipe Wesbonk heeft sinds 2000 een brede ervaring met online marketing opgebouwd. Voor partijen in uiteenlopende branches (o.a. reis-, uitzend- en bank-/verzekeringsbranche) zette hij zich in op het terrein van SEO, SEA, online campagnes, online marketingstrategie, webanalytics, usability en conversie-optimalisatie.

Sinds begin 2011 in dienst van Traffic Builders en sinds enige jaren als Productmanager Webanalytics & Marketing Intelligence. In deze functie is hij verantwoordelijk voor productontwikkeling en begeleidt hij trajecten op het gebied van webanalyse, marketing intelligence en online marketing strategie voor diverse bedrijven met als doel het rendement van website en online activiteiten te verhogen. Denk hierbij aan inzichten krijgen vanuit data-analyse, mede ook door het koppelen van diverse systemen en deze data te visualiseren. Daarnaast verzorgt hij diverse workshops op het gebied van Google Analytics. Bij SRM Opleidingen is hij docent Webanalytics en Conversie-optimalisatie voor diverse online marketing opleidingen en is hij tevens coach en examinator bij de opleiding Online Marketeer-B.

MOA - Verdieping in Google Analytics

De basis van Google Analytics ken je inmiddels. Je weet waar je welke rapporten kunt vinden en hoe je filters en doelen instelt. Het is nu van belang de tool ook goed te gebruiken om er de juiste inzichten uit te halen. Deze dag gaan we Google Analytics daadwerkelijk gebruiken om te kijken met welke features en rapporten we interessante inzichten kunnen halen, zodat je concrete actiepunten hebt om mee aan de slag te gaan.

Doelen
Doelgroep

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.