MOA Expertise sessie - 21 jun 

21 jun, 2019

Docent
Jan Urlings
Menno Urbanus
Categorie
Onderzoek skills
Datum
21 jun 2019

Inleiding:

Mis deze speciale Expertise sessie over cognitieve biases uit de gedragspsychologie niet! Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij.

Inhoud:

Tijdens deze sessie leer je alle ins & outs over verschillende biases – gedachtekronkels – die ons gedrag onbewust beïnvloeden en sturen. Wat is bijvoorbeeld het effect van de unit bias op ons eetgedrag? En wat doet de status quo bias met ons keuzegedrag? Aan de hand van een quiz en een kwartetspel leer je spelenderwijs over deze en andere biases.

Het tweede deel van de sessie is gewijd aan een gezamenlijke discussie met vakgenoten over de consequenties van verschillende biases voor kwalitatief en kwantitatief marktonderzoek. Brainstorm mee over hoe we deze zouden kunnen aanpakken of omzeilen, om zo de kwaliteit van onderzoeksresultaten hoog te houden.

Doel:

Ontwikkelingen en kennis delen voor alle MOA-leden

Doelgroep
Praktische info

Niveau B - Enige ervaring

Dit is workshop voor mensen die al enigeervaring hebben maar de diepte in willen gaan met ditonderwerp.

Opbouw workshop

30% theorie 70% praktijk

Inclusief Certificaat

 • MOA
  Regus gebouw, Teleport Towers       
  Kingsfordweg 151
  1043 GR Amsterdam
  Tel. 020 – 5 810 710  kingsfordweg151

  Komt u met het openbaar vervoer of met de auto? Wilt u meer weten over parkeren? Klik 

 • De bijeenkomst is gratis voor MOA-leden*.

  Niet-leden** betalen € 50,-. 

  * Het is mogelijk een inschrijving te annuleren. Dit doe je uiterlijk 24 uur van tevoren schriftelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je verhinderd bent is het mogelijk een collega als vervanger op te geven. Je kunt dit doorgeven viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het tarief voor persoonlijke MOA-leden blijft alleen geldig indien de vervanger ook persoonlijk MOA-lid is. No-show fee is € 35,00 (excl. BTW).

  ** Het is niet mogelijk een inschrijving te annuleren. Als je verhinderd bent is het uiteraard mogelijk een collega als vervanger op te geven. Je kunt dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  INSCHRIJVEN

  DEELNEMERSLIJST

 • Heeft u vragen over deze workshop? 

  Via het telefoonnummer 020 5 810 710 kom je direct in contact met één van onze MOA-medewerkers of stuur een mail naar info@moaweb.nl. Wij helpen je graag verder met al je vragen! De MOA is bereikbaar op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur.

   

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.