MARUG Marketing Conference 

23 mei, 2019

Categorie
Onderzoek skills
Datum
23 mei 2019

Inleiding:

Artificial Intelligence (AI) heeft invloed op elk aspect van ons leven, maar zal de grootste impact hebben in de marketingwereld. Bent u benieuwd hoe AI wordt ingezet om te anticiperen op de volgende zet van een klant en om de klantreis te verbeteren?

Tijdens de 30e editie van de MARUG Marketing Conference komt u alles hierover te weten. Inspirerende sprekers zijn onder andere dr. Jenny van Doorn (Rijksuniversiteit Groningen), Kevin Capota (CMO L'Oréal), Maurice Verhagen (Global Head of Insights & Analytics Philips) en Bart Voorn (Director HR Analytics Ahold Delhaize). Naast deze lezingen zullen er verschillende interessante TED-talks zijn die een heel ander perspectief van dit thema gaan belichten. Deze dag biedt daarnaast ook mogelijkheden om uw sociale en professionele netwerk uit te breiden door middel van workshops, masterclasses en een aansluitende netwerkborrel. De dag zal worden geleid door Rik van de Westelaken (bekend van NOS Journaal en presentator Wie Is De Mol?).

Leden van MOA kunnen nu voor slechts €125,- excl. (in plaats van €199,- excl.) deelnemen aan de MARUG Marketing Conference. Schrijf u snel in via deze link en vul de code ‘MOA’ in op het inschrijfformulier om van de korting te profiteren. Voor het complete programma en verdere informatie bezoek onze website en volg ons op LinkedIn!

  • De MARUG Marketing Conference zal plaatsvinden in MartiniPlaza te Groningen. Er is ruime parkeergelegenheid op het parkeerdek aan de overkant van MartiniPlaza. Voor uitrijkaarten wordt gezorgd. 

  • Leden van MOA kunnen nu voor slechts €125,- excl. (in plaats van €199,- excl.) deelnemen aan de MARUG Marketing Conference. Schrijf u snel in via deze link en vul de code ‘MOA’ in op het inschrijfformulier om van de korting te profiteren. Voor het complete programma en verdere informatie bezoek onze website en volg ons op LinkedIn!

  • Heeft u vragen over deze conference?
    Via het telefoonnummer 020 5 810 710 kom je direct in contact met één van onze MOA-medewerkers of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen je graag verder met al je vragen! De MOA is bereikbaar op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Extra Info:

nvt

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.