MOA/Beeckestijn - Expert opleiding Digital & Web Analist 

24 sep, 2019

Categorie
Onderzoek skills
Datum
24 sep 2019

Inleiding:

Word Expert digital & web analist!

Steeds meer oriëntatie en koopgedrag vindt online plaats. De uitdaging is om in de online communicatie zo goed mogelijk in te spelen op de behoeftes van de digitale consument. Dat kan door het vastleggen, analyseren en vervolgens optimaliseren van de digital customer journey. Maar wat leg je vast, hoe bepaal je waarop te sturen, hoe configureer je je (web)analytics tool, hoe vertaal je rapporten naar praktische inzichten en hoe zorg je dat deze inzichten resulteren in betere online campagnes, nuttige testen en een hogere conversie? Dat zijn belangrijke onderwerpen van de Expert opleiding Digital & Web Analist.

Digital analytics als belangrijk vakgebied

Het vakgebied van digital analytics en web analytics is de laatste jaren in een stroomversnelling gekomen. In de opleiding wordt praktische ervaring opgedaan met alle veelgebruikte webanalyse tools en oplossingen zoals Google Analytics, Adobe Analytics, tagmanagement, A/B testing tools en conversie optimalisatie. Het Google Analytics Individual Qualification examen maakt onderdeel uit van de opleiding.

Zelf aan de slag als digital analist

Met de expert opleiding Digital & Web Analist leer je de praktijk van het analyseren van digitale en online data. De opleiding is ontwikkeld voor (young) professionals die zelf aan de slag willen op het gebied van webanalyse, digital analyse en online marketing. Naast de opleidingsdagen is ook zelfstudie nodig om de theorie en praktijk goed onder de knie te krijgen. Binnen enkele maanden leer je op tactisch en operationeel niveau hoe je succesvol webanalyse tools selecteert, implementeert en gebruikt. Dankzij de zeer ervaren docenten, de interactie met studiegenoten, de praktische kennis, de groepsopdracht, de examens en de vele cases ben je binnen enkele maanden een praktische digital analist / webanalist. 

De Expert opleiding Digital & Web Analist heeft Beeckestijn Business School ontwikkeld in samenwerking met MOA.

logo

In het kort

 • College: Middag/avondopleiding: 14.30 tot 17.30 uur en 18.30 - 21.30 uur
; Dagopleiding: 9.30-16.30 uur.
 • Duur: 20 colleges, ca.4 maanden


 • Meer informatie via Beeckestijn. 

  • Amsterdam, dinsdag 24 september (middag/avondopleiding)
  • Leusden of Utrecht, donderdag 26 september (middag/avond)
  • Utrecht (seats2meet) of Leusden, donderdag 10 oktober (dag)
  • Amsterdam, woensdag 29 oktober (dag)

  inschrijven

   

   

   

  Voor meer informatie over de Expert opleiding Digital & Web Analist kun je gratis en vrijblijvend deelnemen aan een proefcollege. Een proefcollege geeft een goede inhoudelijke indruk van onze opleidingen; onderwerpen als de opzet en onderwerpen van de colleges, einddoel van de opleiding, studiebelasting en de overeenkomsten en verschillen met gerelateerde opleidingen etc. komen aan de orde.

   

  De proefcolleges worden gegeven op diverse opleidingslocaties of in de vorm van een webinar. Lees meer over de proefcolleges.

        Aanmelden proefcollegeDownload brochure

 • Kosten:€ 5.340,- all-in (excl. BTW)

 •  Meer informatie via Beeckestijn. 

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.