MOA - SMART congres 2019: Agile in marketing en onderzoek 

25 apr, 2019

Docent
Zsm bekend
Menno Urbanus
Categorie
Onderzoek skills
Datum
25 apr 2019

Inleiding:

Ieder voorjaar organiseert SMART een inspirerend congres met workshops en lezingen op het gebied van Marketing en Marktonderzoek. Rond het thema van dit jaar, Agile in marketing en onderzoek, worden vier fantastische lezingen georganiseerd.

Laat je op 25 april inspireren tijdens de volgende lezingen:

Ochtend:

1. Thomas Anthony van De Strategiemakers neemt je mee in de theorie achter Agile en hoe je hier een continu proces van kunt maken.

2. Chitra Mohanlal en Renske Verweijen van Perspective vertellen ons meer over Design Sprints en Lightning demo’s en laten ons dit meteen in de praktijk brengen.

Middag:

3. Omdenken geeft ons een flitsende en interactieve inwijding in het omdenken. Pas op. Smaakt naar meer!

4. Andrea Cervellin neemt ons mee in de Agile Transformatie van Heineken. Tevens gaan we samen werken aan een leuke case omtrent dit proces.

Uiteraard is er gedurende het programma voldoende ruimte voor interactie en discussie, heb je de mogelijkheid om in een informele setting te netwerken en sluiten we af met een gezellige borrel.

SMART congres in het kort

Wanneer: Donderdag 25 april
Tijd: 9.00 – 17.00 uur met aansluitend een gezellige borrel
Waar: Spring House, De Ruyterkade 128, Amsterdam
Onderwerp: Agile in marketing en marktonderzoek
Voor wie: Research & marketing professionals - 18 t/m 35 jaar met een interesse in marketing, research, onderzoek, branding, advertising

BESTEL NU JE TICKET

Ben je MOA-lid? Voer jouw e-mailadres die hoort bij jouw MOA-lidmaatschap in onder "promotiecode opgeven", er verschijnt dan een speciaal MOA-ticket met korting.

Wat is SMART?

SMART staat voor Starting Marketing And Research Talents en is in het leven geroepen als hét onderdeel van de MOA voor én door Young Professionals op het gebied van marketing en research. SMART biedt een platform waar getalenteerde Young Professionals elkaar kunnen ontmoeten, zich kunnen ontwikkelen en laten inspireren door vakgenoten buiten hun eigen organisatie en werkkring.

Inhoud:

Doel:

Praktische info

Niveau A - Weinig ervaring

Dit is een workshop voor onze junior doelgroep zonder teveel ervaring. 

Opbouw workshop

% Theorie % Praktijk

Inclusief Certificaat

  • Heeft u vragen over deze workshop? 

    Via het telefoonnummer 020 5 810 710 kom je direct in contact met één van onze MOA-medewerkers of stuur een mail naar info@moaweb.nl. Wij helpen je graag verder met al je vragen! De MOA is bereikbaar op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur.

     

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.