De Insights Poli – een VrijMiBo met inhoud! 

14 jun, 2019

Categorie
Onderzoek skills
Datum
14 jun 2019

Inleiding:

We nodigen jou graag uit als lid of belangstellende van de Profgroep Healthcare met ons samen te komen op vrijdagmiddag 14 juni, om 15:00 uur op het MOA kantoor te Amsterdam.

We trappen dan af met de eerste Insights Poli, waar je laagdrempelig in contact kan komen met andere insights managers en vakgenoten en met hen en leden van de Profgroep Health van gedachten kan wisselen over vraagstukken uit de praktijk.

Een kleinschalige intervisiemiddag met mensen werkzaam bij farmaceuten, in de zorg, of bij onderzoekbureaus. Gratis toegankelijk voor iedereen met interesse in Insights binnen healthcare.

Vanwege het kleinschalige karakter van de meeting vragen we je snel te laten weten of je erbij bent! Er zijn 20 beschikbare plaatsen, uiteraard krijgen leden voorrang.

We sluiten af met een netwerkborrel, een VrijMiBo met inhoud dus!

 

 

 

 • MOA
  Regus gebouw, Teleport Towers       
  Kingsfordweg 151
  1043 GR Amsterdam
  Tel. 020 – 5 810 710  kingsfordweg151

  Komt u met het openbaar vervoer of met de auto? Wilt u meer weten over parkeren? Klik 

 • De bijeenkomst is gratis*, maar men moet zich wel aanmelden via onderstaande inschrijflink.

  * Het is mogelijk een inschrijving te annuleren. Dit doe je uiterlijk 24 uur van tevoren schriftelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je verhinderd bent is het mogelijk een collega als vervanger op te geven. Je kunt dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

   

   

   

 • Heeft u vragen over deze sessie?
  Via het telefoonnummer 020 5 810 710 kom je direct in contact met één van onze MOA-medewerkers of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen je graag verder met al je vragen! De MOA is bereikbaar op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Extra Info:

Vrijdagmiddag 14 juni, om 15:00 uur op het MOA kantoor te Amsterdam.

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.