MOA - Customer Journey Management

Docent
Richard Alker
Menno Urbanus

Categorie
Onderzoek skills

Datum:
18 sep 2019

Tijd: 10:00 - 16:30 uur

Docent
Sabine Croes
Menno Urbanus

Categorie
Onderzoek skills

Datum:
18 sep 2019

Tijd: 10:00 - 16:30 uur

Inleiding

De meeste grote organisaties gebruiken de customer journey benadering al voor het optimaliseren (efficienter maken) van processen en het optimaliseren van de klantervaring.

In deze training kom je meer te weten over customer journey management. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leer je over hoe je meer eenheid creëert tussen verschillende journeys in een organisatie, over verschillende journey niveau’s en over hoe je prioriteiten stelt in welke journey wordt aangepakt.

Customer journey management gaat ook over hoe je er voor zorgt dat branding en de gewenste customer experience doorwerken in de journey, hoe je de juiste teams samenstelt, hoe je goede doelstellingen formuleert en hoe je er voor zorgt dat verbeterpunten ook daadwerkerlijk worden ontwikkeld en geimplementeerd.

Tot slot is er oog voor meer gesegmenteerde marketing en marketing automation op basis van gedrag in de journey. Aan het eind van de dag weet je dat het niet zozeer draait om de peak-end rule, maar dat er meer manieren zijn om de customer experience te verbeteren.

Na afloop ontvang je een bewijs van deelname. Deze masterclass wordt doorgaans incompany gegeven, maar is nu ook beschikbaar als MOAcademy.

Inhoud

Je leert over de volgende topics:

  • Rol van cx visie en design principes
  • Prioriteren op basis van klantfeedback
  • Bouwen van een journey-huis (vergelijkbaarheid en samenhang)
  • Voorbereiding: doel en team
  • Overdacht, ontwikkeling en implementatie van verbeterpunten
  • Gedifferentieerde journeys en rol marketing automation.

Doel

Na deze dag weet je hoe je customer journeys binnen jouw organisatie naar een hoger niveau kan brengen. En je weet hoe je vanuit de journey kan innoveren en automatiseren.

Kosten

MOA-leden* € 380,-- excl. BTW
VBO- en VSO-leden € 380,-- excl. BTW
Niet-leden € 580,-- excl. BTW
Lesmateriaal, lunch, koffie en thee zijn inbegrepen  

* Onder MOA-leden verstaan we een persoonlijk lidmaatschap, dus niet alleen een bedrijfslidmaatschap.

INSCHRIJVEN

DEELNEMERSLIJST

Doelgroep
Praktische informatie
Locatie

MOA
Regus gebouw, Teleport Towers       
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Tel. 020 – 5 810 710kingsfordweg151

Komt u met het openbaar vervoer of met de auto? Wilt u meer weten over parkeren?

klik hier

Voorwaarden

Voor deze workshop geldt geen doorgangsgarantie in tegenstelling tot andere workshops uit deze leergang. 

Let op! Deze MOAcademy maakt onderdeel uit van de Leergang. Wanneer je aan 5 of meer workshops uit de leergang gaat deelnemen, ontvang je van de MOA een tegoedbon voor een gratis workshop naar keuze. Verder zijn de algemene voorwaarden van de MOAcademy van toepassing op deze workshops.

Annuleringsvoorwaarden

Indien je verhinderd bent is het uiteraard wel mogelijk een collega als vervanger op te geven. De korting voor persoonlijke MOA-leden blijft alleen geldig indien de vervanger ook persoonlijk MOA-lid is. Indien je een persoonlijk lidmaatschap overneemt van een collega, ontvang je alleen de korting voor persoonlijke MOA-leden als de overname voor aanvang van de workshop heeft plaatsgevonden. Het is dus niet mogelijk om met terugwerkende kracht korting te ontvangen.

Softwaregebruik bij MOAcademy workshops

Indien het gebruik van een computer en specifieke software noodzakelijk is dan zal de MOA dit vooraf bij de cursusinformatie aangeven. De cursist en het bedrijf waar de cursist werkzaam is, zijn ervoor verantwoordelijk dat een licentie ook offline buiten het eigen netwerk werkzaam is. Indien licenties op concurrent users gebaseerd zijn, kan dit een probleem opleveren. Neem dan contact op met je eigen ICT-afdeling om dit probleem te verhelpen. Dit probleem speelt wat vaker bij grote bedrijven. Indien er binnen jouw organisatie geen ICT-afdeling aanwezig is kan je er waarschijnlijk wel vanuit gaan dat het gebruik van de software buiten het eigen netwerk geen probleem zal opleveren. Een oplossing om dit probleem te omzeilen is om een privé-laptop mee te nemen met een proefversie van de software, dan weet je zeker dat het programma zal gaan werken voor de duur van de proeftijd.

Leergang marktonderzoek

WAT IS DE VRAAG? - 9 september
VRAGENLIJSTEN MAKEN - 2 oktober
SPSS BASICS - 16 oktober
SPSS ADVANCED DATAMANAGEMENT - 6 november
PRAKTISCHE METHODOLOGIE & HET ANALYSEPALET - 13 november
SPSS: SURVEY ANALYSEPALET - 20 november
DATAVISUALISATIE & STORYTELLING - 9 december

Heeft u vragen over deze workshop? 

Via het telefoonnummer 020 5 810 710 kom je direct in contact met één van onze MOA-medewerkers of stuur een mail naar info@moaweb.nl . Wij helpen je graag verder met al je vragen! De MOA is bereikbaar op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.