(Geannuleerd) MOA - Next Generation Customer Experience; winning through customer centricity

Docent
Christophe Vergult
Menno Urbanus

Docent
Renee van Dalen
Menno Urbanus

Categorie
Insights impact skills
Datum:
18 nov 2019

Tijd: 10:00 - 16:30 uur

Inleiding

Vanuit het doel om klantentrouw te vergroten, conversie in de customer journey te verhogen en ook in NPS te groeien om nieuwe klanten aan te trekken kijken we naar de klanttevredenheid. Het meten van klanttevredenheid op touchpoint satisfactie heeft lang gewerkt, echter is vaak te weinig richtinggevend voor organisaties om het verschil te maken vandaag de dag.

Door beter te begrijpen wat nu precies tot klanttevredenheid leidt en welke aspecten voor uw organisatie/merk het meest belangrijk zijn kunt u een betere aansluiting vinden op de behoeften van uw klant. Hierdoor kan u beter sturen op een hogere klanttevredenheid met het oog op het halen van businessdoelstellingen nu en in de toekomst.

Inhoud

In deze korte en krachtige workshop kijken we naar 3 niveau’s:

  1. CX Strategy
    We gaan voorbij het touchpoint denken door vanuit consument perspectief te kijken naar behoeftes en consumer jobs-to-be-done. Hierin ligt de sleutel voor het maken van een strategie die richting geeft aan het future proof maken van de totale klantbeleving. 
  2. CX Development 
    Verbeteren van klantervaringen vandaag is niet voldoende om ook morgen nog te winnen. In dit gedeelte kijken we naar hoe teams te centreren rond de belangrijkste moments of truth en consumer jobs in de customer journey om tot een meer krachtige klantbeleving te komen die ook impact maakt in de toekomst. 
  3. CX Tracking
    Surveys helpen om te zien waar het goed gaat en waar het beter kan in klantbeleving op de belangrijke touchpoints. Echter geeft dit weinig input om te verbeteren op de momenten van de waarheid in de customer journey. Door op een agile manier kwalitatieve feedback loops te installeren kunt u snel en effectief bijsturen om zodoende de klanttevredenheid impactvol te beïnvloeden.

We zullen onze visie delen in een theoretisch kader en dit vooral concreet maken met praktijkvoorbeelden om te inspireren. Om het nog meer impactvol te maken gaan we in discussie en cases in op thema’s die actueel zijn in onder de deelnemers. Doel is dat iedereen de volgende dag weet waaraan te gaan werken om eigen doelstellingen te realiseren.

Doel

Begrijpen hoe succesvolle klantervaringen te ontwikkelen, deze effectief te evalueren en hoe bij te sturen om meer business impact te genereren.

Kosten

MOA-leden* € 380,-- excl. BTW
VBO- en VSO-leden € 380,-- excl. BTW
Niet-leden € 580,-- excl. BTW
Lesmateriaal, lunch, koffie en thee zijn inbegrepen  

* Onder MOA-leden verstaan we een persoonlijk lidmaatschap, dus niet alleen een bedrijfslidmaatschap.

INSCHRIJVEN

DEELNEMERSLIJST

Doelgroep
Praktische informatie
Locatie

MOA
Regus gebouw, Teleport Towers       
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Tel. 020 – 5 810 710kingsfordweg151

Komt u met het openbaar vervoer of met de auto? Wilt u meer weten over parkeren? klik hier

Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Annulering is niet mogelijk. Indien je verhinderd bent is het uiteraard wel mogelijk een collega als vervanger op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De korting voor persoonlijke MOA-leden blijft alleen geldig indien de vervanger ook persoonlijk MOA-lid is.

Indien je een persoonlijk lidmaatschap overneemt van een collega, ontvang je alleen de korting voor persoonlijke MOA-leden als de overname voor aanvang van de workshop heeft plaatsgevonden. Het is dus niet mogelijk om met terugwerkende kracht korting te ontvangen.

Bij onvoldoende interesse kan de cursus worden geannuleerd.

Softwaregebruik bij MOAcademy workshops

Indien het gebruik van een computer en specifieke software noodzakelijk is dan zal de MOA dit vooraf bij de cursusinformatie aangeven. De cursist en het bedrijf waar de cursist werkzaam is, zijn ervoor verantwoordelijk dat een licentie ook offline buiten het eigen netwerk werkzaam is. Indien licenties op concurrent users gebaseerd zijn, kan dit vaak een probleem opleveren. Neem dan contact op met je eigen ICT-afdeling om dit probleem te verhelpen. Dit probleem speelt bij grote bedrijven. Indien er binnen jouw organisatie geen ICT-afdeling aanwezig is kan je er waarschijnlijk wel vanuit gaan dat het gebruik van de software buiten het eigen netwerk geen probleem zal opleveren. Een oplossing om dit probleem te omzeilen is om een privé-laptop mee te nemen met een proefversie van de software, dan weet je zeker dat het programma zal gaan werken voor de duur van de proeftijd.

Heeft u vragen over deze workshop? 

Via het telefoonnummer 020 5 810 710 kom je direct in contact met één van onze MOA-medewerkers of stuur een mail naar info@moaweb.nl . Wij helpen je graag verder met al je vragen! De MOA is bereikbaar op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.