MOA - GenZ: Trend- en Insightsonderzoek

Docent
Sylvie Verbiest
Menno Urbanus

Docent
Arianne Hendriks
Menno Urbanus

Categorie
Trends & innovatie
Datum:
3 mrt 2020

Tijd: 10:00 - 16:30 uur

Inleiding

Hoe spreek je de jonge generatie beter aan? Hoe onderzoek en ontwikkel je proposities die aansluiten bij de belevingswereld van na 1995? Leer de jonge generatie beter begrijpen aan de hand van de ontwikkeling die kinderen en jongeren doormaken. Ontdek de verschillen tussen bijvoorbeeld GenZ en Millenials. En leer hoe je trends ontdekt en insights krijgt voor jouw markt door zelf in beweging te komen!

 

Inhoud

  • Krijg inzicht in de (commerciële) mogelijkheden en onmogelijkheden bij kinderen en jongeren
  • Leer de rol van ouders in de verschillende ontwikkelingsfases beter begrijpen
  • Onderzoeksmethodieken gericht op de jonge doelgroep
  • Leer met een frisse blik naar de doelgroep te kijken om ze zo vaker te kunnen raadplegen.

 

Doel

Het verkrijgen van basiskennis van de jonge doelgroep en de wijze van benadering die iedere fase kenmerkt. Verder het trainen van de vaardigheden voor het doen van trend- en marktonderzoek onder deze doelgroepen.

Kosten

MOA-leden* € 390,-- excl. BTW
VBO- en VSO-leden € 390,-- excl. BTW
Niet-leden € 590,-- excl. BTW
Lesmateriaal, lunch, koffie en thee zijn inbegrepen  

* Onder MOA-leden verstaan we een persoonlijk lidmaatschap, dus niet alleen een bedrijfslidmaatschap.

INSCHRIJVEN

DEELNEMERSLIJST

Doelgroep
Praktische informatie
Locatie

MOA
Regus gebouw, Teleport Towers       
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Tel. 020 – 5 810 710kingsfordweg151

Komt u met het openbaar vervoer of met de auto? Wilt u meer weten over parkeren? klik hier

Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Annulering is niet mogelijk. Indien je verhinderd bent is het uiteraard wel mogelijk een collega als vervanger op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De korting voor persoonlijke MOA-leden blijft alleen geldig indien de vervanger ook persoonlijk MOA-lid is.

Indien je een persoonlijk lidmaatschap overneemt van een collega, ontvang je alleen de korting voor persoonlijke MOA-leden als de overname voor aanvang van de workshop heeft plaatsgevonden. Het is dus niet mogelijk om met terugwerkende kracht korting te ontvangen.

Bij onvoldoende interesse kan de cursus worden geannuleerd.

Softwaregebruik bij MOAcademy workshops

Indien het gebruik van een computer en specifieke software noodzakelijk is dan zal de MOA dit vooraf bij de cursusinformatie aangeven. De cursist en het bedrijf waar de cursist werkzaam is, zijn ervoor verantwoordelijk dat een licentie ook offline buiten het eigen netwerk werkzaam is. Indien licenties op concurrent users gebaseerd zijn, kan dit vaak een probleem opleveren. Neem dan contact op met je eigen ICT-afdeling om dit probleem te verhelpen. Dit probleem speelt bij grote bedrijven. Indien er binnen jouw organisatie geen ICT-afdeling aanwezig is kan je er waarschijnlijk wel vanuit gaan dat het gebruik van de software buiten het eigen netwerk geen probleem zal opleveren. Een oplossing om dit probleem te omzeilen is om een privé-laptop mee te nemen met een proefversie van de software, dan weet je zeker dat het programma zal gaan werken voor de duur van de proeftijd.

MOA verwerkt persoonsgegevens voor MOAcademy’s. Op deze gegevensverwerking is het privacystatement van de MOA van toepassing.

Heeft u vragen over deze workshop? 

Via het telefoonnummer 020 5 810 710 kom je direct in contact met één van onze MOA-medewerkers of stuur een mail naar info@moaweb.nl . Wij helpen je graag verder met al je vragen! De MOA is bereikbaar op alle doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur.

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.