Mar 23, 2018 Last Updated 10:45 AM, Mar 22, 2018

23 mrt | MOA - Expertise sessie: Bestaat de digital marktonderzoeker?

Egan van Doorn - Expertise sessie

In deze sessie verkennen we welke data en databronnen 'digital analisten' tot hun beschikking hebben. We gaan samen bekijken of - en welke manier dan - deze data interessant en inzetbaar is voor 'traditionele' marktonderzoekers.

Hoe kun jij als marktonderzoeker gebruik maken van de nieuwe mogelijkheden die het digitale domein biedt? Hoe werkt de dataverzameling op een website of bijvoorbeeld via Facebook eigenlijk? Welke inzichten biedt de Google zoekdata?

In deze sessie verkennen en bediscussiëren we de mogelijkheden van de diverse digitale databronnen. Voor welke toepassingen gebruiken digital analisten de data en hoe kan je als marktonderzoeker of database analist deze digitale data om je huidige kennis over onze klanten, producten, diensten of organisatie te verrijken?

Programma:

Inloop 14.30 uur
Inleiding 15.00 uur
Discussie 15.30 uur
Borrel 16.30 uur

Kosten en locatie

* De bijeenkomst is gratis voor MOA-leden.

** Niet-leden betalen € 50,-.

* Het is mogelijk een inschrijving te annuleren. Dit doe je uiterlijk 24 uur van te voren schriftelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je verhinderd bent is het mogelijk een collega als vervanger op te geven. Je kunt dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het tarief voor persoonlijke MOA-leden blijft alleen geldig indien de vervanger ook persoonlijk MOA-lid is. No-show fee is € 25 (excl. BTW).

** Het is niet mogelijk een inschrijving te annuleren. Als je verhinderd bent is het uiteraard mogelijk een collega als vervanger op te geven. Je kunt dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. No-show fee is € 50 (excl. BTW).

Locatie: MOA Expertise Center for Marketing-Insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151

1043 GR  Amsterdam

T 020-5810710

schrijfjehierin deelnemerslijst