Apr 22, 2018 Last Updated 12:06 PM, Apr 19, 2018

25 mei | MOA - Expertise sessie: Design thinking, agile en customer insights

Richard Alker, Marcus Leineweber- Expertise sessie

Steeds meer organisaties passen in hun innovatietrajecten de principes van Design Thinking toe. Dit betekent onder andere het lef om (snel) te durven falen, een iteratieve aanpak, werken met multidisciplinaire teams en een duidelijk onderscheid tussen problem finding en problem solving. Empathie voor je klant en je klant helpen zijn/haar doelen te bereiken staan centraal. Design Thinking is daarmee niet alleen een methode, maar vooral en mindset met grote impact op een organisatie.

Het ophalen van insights is daarmee ook niet meer voorbehouden aan één persoon of afdeling. De customer insight professional krijgt wat ons betreft een meer een coachende, leidende rol. Dit vereist wel een bredere toolbox, nieuwe vaardigheden en vooral een andere mindset. In deze expertise dag vertellen we hier kort meer over, maar brainstormen (brainwriten!) we vooral over de nieuwe rol van de customer insight profesisonal.

Programma:

Inloop 14.30 / 15.00 uur
Inleiding 15.00 uur
Discussie 15.30 uur
Borrel 16.30 uur

Kosten en locatie

* De bijeenkomst is gratis voor MOA-leden.

** Niet-leden betalen € 50,-. 

* Het is mogelijk een inschrijving te annuleren. Dit doe je uiterlijk 24 uur van te voren schriftelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je verhinderd bent is het mogelijk een collega als vervanger op te geven. Je kunt dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het tarief voor persoonlijke MOA-leden blijft alleen geldig indien de vervanger ook persoonlijk MOA-lid is. No-show fee is € 25 (excl. BTW).

** Het is niet mogelijk een inschrijving te annuleren. Als je verhinderd bent is het uiteraard mogelijk een collega als vervanger op te geven. Je kunt dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. No-show fee is € 50 (excl. BTW).

Locatie: MOA, Expertise Center for Marketing-Insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151

1043 GR  Amsterdam

T 020-5810710

schrijfjehierin deelnemerslijst