May 24, 2018 Last Updated 2:53 PM, May 22, 2018

15 jun | MOA - Expertise sessie: Byron Sharp voor de Insights professional

Robert van Ossenbruggen – Expertise sessie

Byron Sharp vatte meer dan een halve eeuw marketingwetenschap samen in een boek en gaf het de veelzeggende titel ‘How Brands Grow; What Marketers Don’t Know’. Niet eerder is er een business boek verschenen met zo’n grote hoeveelheid empirisch bewijs. Niet eerder werd zo helder beschreven hoe consistent en voorspelbaar consumentengedrag eigenlijk is. Het sentiment dat volgde na uitgave van How Brands Grow was dan ook onvermijdelijk: hier móet je iets mee doen. 

Maar waar begin je? In deze Expertise sessie lichten we een tipje van de sluier op. We gaan beginnen met een andere bril op te zetten. Een bril die patronen herkent in een schijnbaar chaotische brei van cijfers. Een bril die eenvoud schept in het schijnbaar wispelturige gedrag van de consument. En dan valt er opeens heel veel op z'n plek. Marktonderzoek zal nooit meer hetzelfde zijn.

Programma:

Inloop 14.30 / 15.00 uur
Inleiding 15.00 uur
Discussie 15.30 uur
Borrel 16.30 uur

Kosten en locatie

* De bijeenkomst is gratis voor MOA-leden.

** Niet-leden betalen € 50,-. ,

* Het is mogelijk een inschrijving te annuleren. Dit doe je uiterlijk 24 uur van te voren schriftelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je verhinderd bent is het mogelijk een collega als vervanger op te geven. Je kunt dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het tarief voor persoonlijke MOA-leden blijft alleen geldig indien de vervanger ook persoonlijk MOA-lid is. No-show fee is € 25 (excl. BTW).

** Het is niet mogelijk een inschrijving te annuleren. Als je verhinderd bent is het uiteraard mogelijk een collega als vervanger op te geven. Je kunt dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. No-show fee is € 50 (excl. BTW).

Locatie: MOA, Expertise Center for Marketing-Insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151

1043 GR  Amsterdam

T 020-5810710

schrijfjehierin deelnemerslijst