Oct 15, 2018 Last Updated 7:23 AM, Oct 15, 2018

19 okt | MOA - Expertise Sessie Text Analytics

Zowel bedrijven als bureaus krijgen steeds meer te maken met grote hoeveelheden tekst. Deze expertise sessie geeft je onder andere inzicht in hoe je grote hoeveelheden tekst kunt analyseren. En wat zijn de barrières op dit geautomatiseerd te doen?

Bedrijven willen graag weten welke conversaties in social media gaande zijn over hun merken. Verder zijn de onderzoeksrapporten vaak digitaal opgeslagen hetgeen de mogelijkheid heeft om te exploiteren wat je al weet. Bureaus maken ook gebruik van conversaties in social media. Tevens hebben zij te maken met tekst in kwalitatief onderzoek dan wel open vragen in kwantitatief.

Hoe kun je deze hoeveelheden tekst analyseren? Wat zijn de barrières om dit geautomatiseerd te doen? In hoeverre is de ‘human in the loop’ nodig en kunnen we ‘tekst’ alleen maar semi-geautomatiseerd analyseren? Moet je nog extra kennis opdoen om tekst analytics toe te passen?

Allemaal vragen die aan de orde zullen komen in deze expertise sessie over tekst analytics.

Deze expertise sessie wordt georganiseerd door de MOA en wordt gehouden in het Nederlands. 

Inloop om 14.30 uur, aanvang is 15.00 uur tot 16.30 uur met aansluitend een borrel.

Voor meer informatie neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kosten en locatie

De bijeenkomst is gratis voor MOA-leden*.

Niet-leden** betalen € 50,-. 

* Het is mogelijk een inschrijving te annuleren. Dit doe je uiterlijk 24 uur van te voren schriftelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je verhinderd bent is het mogelijk een collega als vervanger op te geven. Je kunt dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het tarief voor persoonlijke MOA-leden blijft alleen geldig indien de vervanger ook persoonlijk MOA-lid is. No-show fee is € 25 (excl. BTW).

** Het is niet mogelijk een inschrijving te annuleren. Als je verhinderd bent is het uiteraard mogelijk een collega als vervanger op te geven. Je kunt dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. No-show fee is € 50 (excl. BTW).

Locatie: MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151

1043 GR  Amsterdam

T 020-5810710

schrijfjehierin deelnemerslijst