Jan 22, 2019 Last Updated 8:48 AM, Jan 22, 2019

15 feb | MOA Expertise sessie: Connect Emotional

Het belang van emotionele intelligentie voor beleving optimalisatie is het thema van de MOA Expertise sessie van 15 februari aanstaande. 

Roderick Reichenbach:

Als co-founder van Braingineers is neuropsycholoog Roderick Reichenbach gespecialiseerd in het onbewuste van het menselijk brein. Bij Braingineers kunnen ze met behulp van de nieuwste technologie in kaart brengen hoe mensen onbewust bepaalde beslissingen nemen, bijvoorbeeld tijdens het doen van een aankoop.

In 2011 behaalde Roderick zijn MSc in neuropsychologie waarna hij de klinische psychologie in is gegaan en zich voornamelijk richtte op onderzoek naar het cognitief functioneren bij de kinderen. Hoe het brein functioneert en hoe dit wordt beïnvloed door de omgeving heeft Roderick altijd al gefascineerd. Kleine verschillen tussen diverse aangeboden stimuli kunnen van grote invloed zijn op het oordeel hierover. Meestal is men zich hier niet van bewust, maar door metingen kan worden weergegeven dat het brein wel degelijk wordt beïnvloed.

Met deze interesse richtte Roderick Reichenbach 2012 samen met Max van Kaathoven het bedrijf Braingineers op, een neuro-intelligencebureau. Met de nieuwste technologie, gebaseerd op neuroscience en Artificial Intelligence, nemen ze een kijkje in het brein en maken ze onbewuste beleving inzichtelijk. Zo brengen ze bottlenecks in kaart van websites (online usability), TV-commercials, maar ook klantervaring van producten en diensten. Doel hierbij is een effectievere communicatie en conversie verhoging van touchpoints en campagnes.

Zo heeft Braingineers klanten als T-Mobile, Achmea, Transavia, De Volksbank, Leaseplan en vele anderen inzicht gegeven in wat hun klanten beleven en welke keuzes ze maken.

 

Inloop om 14.30 uur, aanvang is 15.00 uur tot 16.30 uur met aansluitend een borrel tot 17.30 uur. 

Kosten en locatie

De bijeenkomst is gratis voor MOA-leden*.

Niet-leden** betalen € 50,-. 

* Het is mogelijk een inschrijving te annuleren. Dit doe je uiterlijk 24 uur van te voren schriftelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je verhinderd bent is het mogelijk een collega als vervanger op te geven. Je kunt dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het tarief voor persoonlijke MOA-leden blijft alleen geldig indien de vervanger ook persoonlijk MOA-lid is. No-show fee is € 25 (excl. BTW).

** Het is niet mogelijk een inschrijving te annuleren. Als je verhinderd bent is het uiteraard mogelijk een collega als vervanger op te geven. Je kunt dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. No-show fee is € 50 (excl. BTW).

Locatie: MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151

1043 GR  Amsterdam

T 020-5810710

schrijfjehierin deelnemerslijst