Contact met de MOA

MOA

Regus gebouw, Teleport Towers       

Kingsfordweg 151

1043 GR Amsterdam

Tel. 020 – 5 810 710

 

 


Met openbaar vervoer

Trein:

regusgebouw bordU gaat naar station Amsterdam Sloterdijk. In het station loopt u naar de achterkant van het station richting de metrohalte. Vanaf daar loopt u op de Changiweg in Oostelijke richting (richting de Belastingdienst). Na circa 250 meter gaat u rechtsaf op de Kingsfordweg, daarna nog ca. 350 meter rechtdoor lopen. Ons kantoor bevindt zich over de trambaan aan uw linkerhand in het Regus gebouw op de 13de verdieping.

Tram 12:

U stapt uit bij de halte Amsterdam Molenwerf. Ons kantoor bevindt zich in het Regus gebouw op de 13de verdieping.

Met de auto

Vanuit Amersfoort

U volgt de A1 richting Amsterdam. Vervolgens neemt u de Ring A10 Oost. Volg bij het knooppunt Amstel de A10 richting Den Haag. Bij het knooppunt de Nieuwe Meer gaat u de Ring A10 West richting Zaanstad op. U verlaat de A10 West bij de afslag Bos en Lommer (S103). Onderaan de afslag gaat u linksaf de Haarlemmerweg op. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. Sla gelijk weer rechtsaf bij de T-splitsing (Arlandaweg). Aan het eind van deze weg ziet u het Regus gebouw voor u liggen. Ons kantoor bevindt zich op de 13de verdieping.

Vanuit Den Haag

U volgt de A4 richting Amsterdam. Vervolgens neemt u de Ring A10 West richting Zaanstad. U verlaat de A10 West bij de afslag Bos en Lommer (S103). Onderaan de afslag gaat u linksaf de Haarlemmerweg op. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. Sla gelijk weer rechtsaf bij de T-splitsing (Arlandaweg). Aan het eind van deze weg ziet u het Regus gebouw voor u liggen. Ons kantoor bevindt zich op de 13de verdieping.

Vanuit Haarlem via Halfweg

U volgt de Haarlemmerweg (N200) richting Amsterdam. Sla linksaf bij de Kimpoweg. Sla rechtsaf bij de T-splitsing (Arlandaweg). Aan het eind van deze weg ziet u het Regus gebouw voor u liggen. Ons kantoor bevindt zich op de 13de verdieping.

Vanuit Utrecht

U volgt de A2 richting Amsterdam. Vervolgens volgt u de Ring A10 Zuid richting Den Haag. De Ring A10 Zuid gaat over in de Ring A10 West richting Zaanstad. U verlaat de A10 West bij de afslag Bos en Lommer (S103). Onderaan de afslag gaat u linksaf de Haarlemmerweg op. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf. Sla gelijk weer rechtsaf bij de T-splitsing (Arlandaweg). Aan het eind van deze weg ziet u het Regus gebouw voor u liggen. Ons kantoor bevindt zich op de 13de verdieping.

Parkeren

De MOA heeft geen eigen parkeerplekken voor haar gasten. Wij raden u dan ook sterk aan om met het openbaar vervoer te komen. De MOA ligt op loopafstand van Station Sloterdijk en van de tramhalte Amsterdam Molenwerf. Als u wel met de auto naar de MOA komt is de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid P&R Transferium Sloterdijk. Houd er rekening mee dat de parkeerplekken beperkt zijn. 

Eventueel kunt u ook parkeren in de straat Spaarndammerdijk.

PenR

 
 

 

 

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.