De sectie wil de relatie tussen onderwijs en bedrijfsleven bevorderen. Deze sectie bestaat uit vertegenwoordigers van het HBO en WO.

De doelstellingen van de Sectie Onderwijs:

  • Bewerkstelligen van een uitruil van kennis, innovaties en modificaties vanuit de theorie en de praktijk respectievelijk onderwijs(promoties/scripties) en Onderzoekbureaus.
  • Monitoren van het onderwijs veld voor zover dat marketing/business Intelligence betreft en eventuele witte vlekken, dan wel de zwakke plekken, signaleren en opvullen c.q. verbeteren.
  • Ondersteunen van het functioneren van zowel het HBO als het WO. Daarbij zal de nadruk voor het HBO liggen op vaststellen en onderhouden van het Curriculum en voor wat betreft  het WO deze voorzien van data voor verdere analyse en M & T ontwikkelingen.
  • Het op de kaart zetten van marketing Intelligence als een aantrekkelijk vakgebied. Daarbij rekening houdend met de behoefte aan bureau-zijde m.b.t. Methoden en Technieken en aan opdrachtgeverskant de behoefte aan de interpreteerbaarheid en het gebruik van onderzoek.
  • Opzetten van een gedragscode voor het doen van onderzoek binnen het HBO en het WO. Met speciale aandacht voor het commercieel onderzoek.

Bestuur

Doelgroepen

Bijzonder hoogleraardigital analytics

 

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.