Nov 14, 2018 Last Updated 12:15 PM, Nov 13, 2018

Research briefing digitaal

logoresearchbriefing

Wat is het ?

Via de website www.researchbriefing.nl kunt het digitale document benaderen.

Het digitale Briefingsdocument is een praktische tool, zowel voor de ervaren als voor de minder geroutineerde bedrijfsonderzoeker, om gestructureerd het marketingprobleem in kaart te brengen, te formuleren en te archiveren. Op basis van een vraag en antwoord-spel worden in logische volgorde vragen gesteld en de bedoeling van die vraag desgewenst toegelicht. Aangegeven kan worden of de informatie alleen voor interne of ook voor externe partijen bestemd is. Via een eenvoudige handeling rolt er aan het slot een volledige briefing uit, waarvan het interne deel intern gedistribueerd kan worden en de externe versie naar de onderzoeksbureaus verstuurd kan worden. Alles vanuit één handeling, die ook weer eenvoudig aan te passen is.

Hoe werkt het?

researchbriefing2 Toegang tot de Research Briefing verloopt via een sessie-sleutel. Vul uw email adres in op de website, en u ontvangt deze per direct in uw mailbox.
Het systeem werkt als een spoorboekje of als de kaart van de Parijse Metro. De gebruiker stapt in op zijn start station en de rijdende trein brengt de gebruiker automatisch langs alle tussenliggende stations.

Ga hier naar de website

buttonresearchbriefing

 De kosten voor het gebruik van de ResearchBriefing zijn voor MOA-leden gratis. 

Onderwijsinstellingen kunnen ook gebruik maken van de ResearchBriefing. Een docent moet dan wel lid zijn van de MOA om zijn/haar studenten toegang te kunnen geven. De kosten bedragen € 2,90,= per student.

inkoopmarktonderzoekIn de  uitgave in de MOA Reeks “, bijlage 3 is zo’n dergelijk briefingsdocument opgenomen. Deze kan als template fungeren voor alle opdrachtgevers die overwegen een onderzoek uit te voeren.