Gratis demo Field Force Trainer

De Field Force Trainer is de gloednieuwe e-learningopleiding van de MOA en de Profgroep Datacollectie. Het is een online cursus die praktijk en theorie in overzichtelijke blokken verbindt en interviewers interactief de basisbeginselen van het vak bijbrengt.

Oefeningen, praktijkfilmpjes, kennisvragen en verdiepende toelichtingen maken deze training tot een volwaardige opleiding. Interviewers kunnen de opleiding op ieder gewenst moment, vanuit elke omgeving en in hun eigen tempo volgen. Deze nieuwe trainingsmodule voor interviewers voldoet aan de kwaliteitseisen van ISO-20252.

Het examen kan overal online worden afgenomen, op een door henzelf gekozen tijdstip.

Vraag een demosleutel aan bij de MOA via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kan je de cursus bekijken! 

Je kan ook alvast een kijkje in de gebruikershandleiding nemen.

Met deze nieuwe e-learning module voor het vak van interviewer hoopt de MOA de kwaliteit van het veldwerk een positieve stimulans te geven. De interviewers die opgaan voor het officiĆ«le examen MOA-interviewer krijgen bij slagen uiteraard een officieel MOA-certificaat als bewijs dat men deze opleiding met succes heeft doorlopen. GeĆÆnteresseerde marktonderzoekbureaus en opdrachtgevers met een eigen veldwerkapparaat kunnen van deze opleidingstool een licentie aanschaffen voor een onbeperkt gebruik van de module.

Klik HIER voor een overzicht van de kosten van een licentie.

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.