Ledenvoordelen Sectie Toeleveranciers/Selectiebureaus

1. Profiteer van een uitgebreid netwerk en ontvang korting op de verschillende bijeenkomsten.

 • De jaarlijks vele formele en informele bijeenkomsten zorgen voor een groot en breed platform aan netwerkmogelijkheden voor nieuwe relaties en potentiële partners.
 • Profiteer van kortingen bij MOA bijeenkomsten, workshops en trainingen. Leden krijgen korting voor de jaarlijkse MOAwards. Ook ontvang u één gratis kaart per bedrijfslidmaatschap.

2. Je bent vindbaar en maakt deel uit van het MOA netwerk

 

 • In onze bedrijvengids kun je jouw gegevens opnemen, waardoor je op basis van bedrijfskarakteristieken gevonden kunt worden door de 20.000 unieke bezoekers per maand op onze website. Bovendien kunt je elk kenmerk van jouw organisatie nog eens in eigen bewoordingen toelichten binnen de bedrijvengids.

3. Door het aansluiten bij de MOA laat je de markt zien dat je jouw vak serieus neemt.

 • Lid zijn van een beroepsvereniging is een teken van professionaliteit. Als je je vak serieus neemt, dan wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en dan wil je de markt tonen dat je alle gedragscodes van het vakgebied serieus neemt en hebt onderschreven.
 • Altijd op de hoogte. Als lid ontvang je actuele informatie via onze maandelijkse digitale nieuwsbrief: de MOAFlash. Zo blijf je op de hoogte van advies en cijfers, uitnodigingen voor vele interessante congressen en ledenbijeenkomsten, trainingen en workshops. Daarnaast wordt kennis gedeeld via het eigen vakblad Clou en haar digitale zusje ClouToday.

4.  Deskundig advies binnen handbereik.

 • De MOA geeft gratis advies in op alle voorkomende diensten van de MOA zoals privacy, gedragscodes en compliance.
 • MOA-werkgeverslijn. MOA-leden kunnen bij vragen over alle arbo zaken advies en ondersteuning vragen bij de MOA-werkgeverslijn, een samenwerkingsverband tussen de MOA en de AWVN. Deze service is gratis, voor zover de vragen in een kort tijdsbestek kunnen worden afgehandeld, hetgeen doorgaans het geval is.

Praktische voordelen:

 • Maak gebruik van het MOA professionaliteitslabel en zet dat op je website en briefpapier en laat aan klanten zien dat jouw bedrijf garant staat voor gedegen onderzoek.
 • Bedrijfsleden worden betrokken bij de organisatie van themasessies. Bedrijfsleden mogen hiervoor input leveren. De vermelding in het programma wordt door vele duizenden vakgenoten gelezen en de bijeenkomst wordt door een groot aantal bijgewoond.
 • Bedrijfsleden kunnen hun evenementen gratis vermelden op de MOA-website.
 • Bedrijfsleden kunnen artikelen en columns publiceren op MOAweb.

Extra services van de MOA

De MOA kent verschillende diensten en producten zoals de Gouden Standaard, het Beloningsmonitor en het Onderzoekfilter. Alleen MOA-leden kunnen gebruik maken van deze diensten en producten.

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.