Nov 17, 2018 Last Updated 4:25 PM, Nov 15, 2018

Ledenvoordelen Sectie Onderwijs

Voordelen voor (bijzonder) leden van de sectie onderwijs


Het MOA lidmaatschap biedt vele voordelen voor onderwijsspecialisten op gebied van Marketing Intelligence

  • Een lidmaatschap van een branchevereniging is een teken van professionaliteit. Je laat aan jouw werkgever en studenten zien dat je jouw vak serieus neemt en de algemene richtlijnen onderschrijft (de gedragscode).
  • Met een lidmaatschap blijft je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Als lid ontvang je actuele informatie via onze maandelijkse digitale nieuwsbrief: de MOAFlash. Zo blijf je op de hoogte van advies en cijfers, uitnodigingen voor vele interessante congressen en ledenbijeenkomsten, trainingen en workshops. Daarnaast wordt kennis gedeeld via het eigen vakblad Clou en haar digitale zusje ClouToday.
  • Jouw stem telt mee in de marktonderzoekbranche. De MOA heeft een eigen lobby-bureau in Den Haag. Dagelijks worden de berichten vanuit het Haagse circuit gescand op hun impact op de marktonderzoek branche. In het recente verleden heeft de MOA met succes wetgeving kunnen “aanpassen” aan haar wensen. Daarbij valt te denken aan de privacywetgeving, de telecomwet en de wet markt en overheid. Hoe meer leden, hoe sterker we staan in onze onderhandelingen.
  • Je maakt onderdeel uit van en ondersteunt de zelfregulering binnen de branche. Door middel van richtlijnen voorziet de MOA de branche van uniforme regels voor de uitvoering van onderzoek. Als Lid van de MOA ben je als eerste op de hoogte van deze richtlijnen.

Bovendien…

  • Profiteer je van kortingen bij MOA bijeenkomsten, workshops en trainingen. Leden krijgen korting voor de jaarlijkse MOAwards.
  • De MOA heeft een Academy waarbinnen en groot aantal cursussen gegeven worden. Naast algemene vakinhoudelijk gerichte cursussen zijn er voor de sectie onderwijs vier Education days per jaar, die in samenwerking met het NIMA worden georganiseerd.

Deskundig advies binnen handbereik.

Met een lidmaatschap heb je deskundig advies binnen handbereik. De MOA geeft je gratis deskundig advies op verschillende belangrijke aandachtsgebieden zoals: privacy, gedragscodes en het compliance-systeem. Uiteraard kun je ook vragen uit andere aandachtsgebieden stellen dan gaan we op zoek naar de juiste expert.

Extra services