Jan 21, 2019 Last Updated 4:06 PM, Jan 21, 2019

De sensorisch onderzoeker op MOA/NIMA B niveau beheerst de basis voor het vertalen van niet-complexe problemen in een opzet voor sensorisch onderzoek. Inclusief bijbehorende projectmatige aanpak van screening en training van respondenten, de uitwerking, analyse, interpretatie en presentatie.

Voor wie?

Dit examen is bedoeld voor personen die werkzaam zijn in of zich willen kwalificeren voor een functie in sensorisch onderzoek in een niet-complexe context. Dit houdt in dat het profiel gericht is op een startend medewerker. Een gangbare functienaam voor Sensorisch Onderzoeker B is: (junior)-projectleider, werkzaam onder toezicht van een senior projectleider.

Exameninhoud

Exameneisen en literatuur voor MOA/NIMA Sensorisch Onderzoeker B.
Informatie over de exameneisen, examenmethodiek, aanbevolen literatuur en proefexamens vindt u hier.


 

Het MOA/NIMA Sensorisch Onderzoeker B examen duurt 2,5 uur en bestaat uit open vragen. Naast vaardigheden worden kennis en inzicht getoetst op het gebied van:

  • Zintuiglijke waarneming
  • Testmethoden
  • Statistische verwerking van gegevens
  • Respondenten
  • Onderzoekscondities

Datum

Het schriftelijk MOA/NIMA examen Sensorisch Onderzoeker B vindt plaats bij het NIMA op 12 juni 2019. Na het succesvol beëindigen van het examen ontvangt de cursus een officieel MOA/NIMA certificaat Sensorisch onderzoeker B. Meer informatie over het MOA/NIMA examen.

Locatie

Twee weken voor het examen wordt aan alle inschrijvers de definitieve locatie bekend gemaakt in de schriftelijke oproep die iedereen thuis ontvangt. Schriftelijke examens worden over het algemeen gehouden in de omgeving van Utrecht.

Meer relevante informatie

Inschrijven

Inschrijven voor het MOA/NIMA Examen Sensorisch onderzoeker B gaat via het NIMA via onderstaande link.

buttoninschrijven