Profgroepen

De profgroep stelt zich ten doel om het werkgebied van Digital- en Webanalytics te ondersteunen en te promoten. Onze leden bestaan uit digital analytics bureaus, webanalisten en digital analisten. Daarnaast is iedereen welkom die zich bezighoudt met digital data om inzichten in klantgedrag te vergroten, campagnes te verbeteren en sites te optimaliseren. Profgroep Digital Analytics heeft een focus op kwaliteit, op het ontwikkelen van kennis en op wet- en regelgeving.

Lees meer

De MOA Profgroep Healthcare is hét netwerk van marktkennisprofessionals in de zorgsector dat het gebruik van markt- en klantinzichten stimuleert ten behoeve van beleidsontwikkeling en besluitvorming in die zorg. De leden van de profgroep zijn werkzaam bij zorginstellingen, farmaceutische ondernemingen en onderzoekbureaus in de gezondheidszorg.

Lees meer

De profgroep Sensorisch onderzoek is een discussieplatform voor en over sensorisch/consumenten onderzoek en stelt zich ten doel om kwaliteit te waarborgen en kennisuitwisseling en goed onderwijs binnen deze discipline te stimuleren. De profgroepleden zijn voornamelijk afkomstig zijn uit de voedingsmiddelenindustrie, academische instellingen, hogescholen en onderzoeksinstituten.

Lees meer

De profgroep Onderwijs wil de relatie tussen onderwijs en bedrijfsleven bevorderen. Deze profgroep bestaat uit vertegenwoordigers van het HBO en WO.

De profgroep stelt zich onder andere ten doel het bewerkstelligen van een uitruil van kennis, innovaties en modificaties vanuit de theorie en de praktijk respectievelijk onderwijs(promoties/scripties) en onderzoekbureaus.

Lees meer

Kom naar het Digital Analytics Congres 2019!

It’s all about analytics tijdens het jaarlijkse Digital Analytics Congres waar kennisdeling, netwerken en (f)empowerment centraal staan. Met verrassende (inter)nationale topsprekers!

Meer informatie!

Highlights

Profgroep Digital Analytics

  • Digital Analytics Congres
  • MOA Digital Analytics Expertise sessies
  • ISO 19731
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Profgroep Healthcare

  • Marketing-Insights in de Zorg van morgen
  • Gedragscode onderzoek in de healthcare markt
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van nieuws, vacatures, events van het MOA Expertise Center!

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.