Vacatures in de branche

Blauw - Manager Communicatieonderzoek

Heb je veel ervaring in communicatieonderzoek? Heb je vanuit die ervaring een sterke visie op het vak? Word je enthousiast van het idee om die visie samen met het team en onze klanten door te ontwikkelen tot het beste portfolio in de markt? En vind je het gaaf om nog meer klanten hiervoor enthousiast te maken? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou.

Bureau Fris - Facility manager/ projectleider

“Bureau Fris, hét full-servicebureau voor marktonderzoek”

Omschrijving bedrijf

Bureau Fris is dé partner in marktonderzoek. Wij bieden een full-servicepakket aan in marktonderzoek en leveren onze klanten een zorgeloos onderzoek. Wij werken o.a. voor Booking.com, Pinterest, Brabantia, Uber, Philips, MediaMarkt, VGZ, NPO, en ook voor de bekende onderzoeksbureaus.

Delta Marktonderzoek - Senior projectleider marktonderzoek

Delta Marktonderzoek breidt uit! Word jij onze nieuwe collega? Binnen ons team is ruimte voor een senior met zo’n vijf jaar ervaring in marktonderzoek. Het primaire doel van deze senior functie is het succesvol voorstellen, opzetten, uitvoeren en opleveren van marktonderzoek projecten aan bestaande en nieuwe klanten.

De Heus Animal Nutrition BV - Global Business Development - Market Intelligence Specialist

Royal De Heus is an internationally operating family company with a leading position in the animal feed industry. We are continuously expanding our borders. Driven by this ambition, we have been actively supporting the progress of the agricultural sector. Over the more than 100 years of our existence, but especially in the last two decades, impressive growth has been realized through both organic growth as well as acquisitions in Europe, Asia, Africa and South-America.

Wilt u ook een vacature plaatsen? Klik hier.

Meer MOA


Kennispartners van Clou

MOA is een

CRKBO Instelling CMYK

Contact

MOA, Expertise Center voor Marketing-insights, Onderzoek & Analytics

Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam
+31 20 5810710
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.