Mar 21, 2019 Last Updated 9:46 AM, Mar 18, 2019

De MOA Circle is een netwerkplatform voor medior en senior onderzoeksprofessionals aan opdrachtgeverszijde bedoeld om elkaar te inspireren door ervaringen te delen. De MOA Circle bijeenkomsten zijn volledig voor en door opdrachtgeversleden georganiseerd.

De Digital Analytics Update is een initiatief van het Platform Digital Analytics van de MOA. Het Platform Digital Analytics is onderdeel van de MOA en is opgericht voor iedereen die zich bezighoudt met het rapporteren, analyseren en optimaliseren op basis van digital data om inzichten in klantgedrag te vergroten, campagnes te verbeteren en sites te optimaliseren.

Perspective is bij de uitreiking van de MOAwards 2017 in Zandvoort uitgeroepen tot Marketing Research & Analytics Bureau van het jaar. Markus Leineweber, mede-oprichter van Perspective, viel dubbel in de prijzen: hij is ook verkozen tot Insights Professional van bureau zijde.

De MOA lanceert het keurmerk Fair Data. Een keurmerk dat consumenten inzicht biedt welke (onderzoek)organisaties op verantwoorde wijze met data en persoonsgegevens omgaan. Met het Fair Data keurmerk wil de MOA consumenten zekerheid bieden in het groeiende debat en de zorgen omtrent privacy en data.

Voorafgaand aan de uitreiking van de MOAwards op 7 juni, zal geheel volgens traditie weer het sportieve MOAwards Beachvolleybal Toernooi plaatsvinden. Ga jij graag de sportieve strijd aan met jouw Research concollega’s?