Dec 10, 2018 Last Updated 12:12 PM, Dec 6, 2018

Opzegging lidmaatschap

Zoals beschreven in de statuten, artikel 5.2:

Lidmaatschappen worden stilzwijgend verlengd. Opzegging van het lidmaatschap door het lid kan slechts schriftelijk* of langs electronische weg geschieden en niet eerder ingaan dan tegen het eind van het kalenderjaar, met een opzeggingstermijn van ten minste drie maanden voor bedrijfsleden en een opzeggingstermijn van ten minste één maand voor persoonlijke leden en de bijzondere leden.

* opzeggen mag ook per e-mail viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht men via een ledenactie met afwijkende voorwaarden lid zijn geworden dan zijn die afwijkende voorwaarden bepalend voor het moment dat men kan opzeggen.

Membership contracts run for 1 year and are renewable by tacit agreement for further periods of one year unless notice of termination is submitted:
For corporate memberships: 3 months before the expire of one of the one-year periods of tacit renewal.
For personal memberships: 1 month before the expire of one of the one-year periods of tacit renewal.

Notice of termination to be sent by email to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Different terms and conditions may apply to memberships that are the result of special offers.

Voor basic partnerships geldt dezelfde opzegtermijn als voor lidmaatschappen.
Voor bijzondere leden profgroepen geldt dezelfde opzegtermijn als voor persoonlijke leden.

Voor het lidmaatschap van de RKG geldt dezelfde opzegtermijn als voor een bedrijfslidmaatschap, namelijk drie maanden.